Image1\
 

Welkom

De allround logopediepraktijk voor Riethoven, Westerhoven en overige plaatsen in De Kempen en desgevraagd daarbuiten. Wij behandelen stoornissen die voorkomen bij baby's, kinderen en volwassenen. De begeleiding vindt plaats in een van de praktijken (Riethoven of Westerhoven). Ook komen wij bij mensen aan huis, zoals ouderen en mensen die in diverse woonvormen woonachtig zijn en bij zeer jonge kinderen voor pre-logopedie. Logopedie is ook mogelijk via internet,  afhankelijk van de aard van de klachten.

Op deze website vindt u informatie over onze praktijk, onze manier van werken, wat logopedie is, aanmeldingen/verwijzingen, contactgegevens, klachtenregeling en vergoedingen.

Logopedie is een breed vakgebied en veel meer dan alleen "spraakles". Van baby tot hoogbejaarde biedt logopedie paramedische zorg bij een veelheid aan stoornissen en aandoeningen.

Wij streven naar zoveel mogelijk samenwerking met andere disciplines zoals fysiotherapie, diëtetiek  thuiszorg, enz.  Daarnaast is er regelmatig contact en overleg met verwijzers, collega's in het ziekenhuis en andere instellingen.

Mocht u vragen hebben of opmerkingen, ook naar aanleiding van de site, neem dan gerust contact op, wij beantwoorden graag uw vragen.

 

   

    

  2013, Logopedie de Kempen

 
 
 
 

Joomla Templates by Joomla51.com